Az ország 10 pontján

Orvosközpontjaink az ország 10 városában megtalálhatók.

Specialista

Évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot végzünk.

Kivételes szakorvosok

Szakmailag elismert főorvosok, harmincnál is több gasztroenterológus.

Valódi altatás

Felületes bódítás helyett propofolos altatás.

Kiváló háttér

Új, jól felszerelt központok, modern gépek.

Rövid várólisták

Tükrözések, konzultáció rövid határidővel.
Az Endomedix az ország vezető endoszkópos magánorvosi hálózata, orvosközpontjaink az ország 10 városában megtalálhatók: Budapest XIII., Debrecen, Dombóvár, Győr, Gyula, Miskolc, Siófok, Szolnok, Veszprém, Mohács (vérvételi pont)
Az Endomedix kifejezetten az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltató – évente ezernél is több  tükrözéses vizsgálatot végzünk.
Orvosi gárdánkat kimagasló szakmai elismertséggel rendelkező főorvosok alkotják, központunkban harmincnál is több gasztroenterológus szakorvost foglalkoztatunk.
Jelentős számban végzünk altatásos gyomor- és vastagbéltükrözéseket, melyeket a máshol alkalmazott felületes bódítás helyett valódi fájdalommentességet biztosító ún. propofolos mély szedációban végzünk, aneszteziológus szakorvos felügyelete alatt. Tipp: ismerje meg vezető aneszteziológusunk egy napját!
A lehető legmagasabb technológiai szintre törekszünk, a tükrözéseket minden központunkban egységesen a csúcstechnikát képviselő, FUJINON videokolonoszkópokkal végezzük. A közelmúltban megújult budapesti és miskolci központunk, 2022 végén Dombóváron, 2023 februárjában pedig Szolnokon avattunk új központokat.
Gyomortükrözés akár 24, vastagbéltükrözés akár 48 órán belül, igény szerint altatásban is.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Modern, diszkrét környezet

Nem csupán a legmodernebb eszközparkra törekszünk, de arra is, hogy betegeinket a lehető legjobb, diszkrét körülmények között fogadjuk. Ezért nemrégiben teljesen megújult miskolci és budapesti központunk is – lásd utóbbi központunk fotóit.